6. joulukuuta 2016

Menovinkki - Keinuhongan joulumarkkinat 10.12.


Kävimme pari viikkoa sitten bloggariporukalla Suvimarjan lifestylepuodilla hakemassa joulufiilistä. Puodin kodin, Keinuhongan tilan, emäntä Suvi oli laittanut meille pöydän koreaksi lähitilojen herkuilla ja puodille ihanan joulutunnelman. Olen käynyt Suvimarjalla paristi aiemminkin, ja fiiis on aina yhtä lämmin. 

Nyt tulinkin vinkkaamaan teille, että Keinuhongan tilan joulumarkkinat ovat lauantaina 10.12. klo 10-15. 

Puoti, kahvila ja lähiruokakauppa ovat toki avoinna, mutta tilalla tapahtuu paljon muutakin. Paikalla on myyntikojuja ja myynnissä niin jouluisia herkkuja kuin tuotteitakin. Pihattokierroksilla klo 11 ja 13 pääsee katsomaan sonnipoikia. Lapsille on joulukorttiaskartelua ja pukkikin paikalla. Riihellä soi livemusiikki - ja tarjolla on jauhelihakeittoa, sekä jo kuuluisaksi tulleita sonniburgereita. Niitä halutessaan kannattaa muuten olla nopee, ovat kuulemma taineet tähän mennessä loppua kesken ihan joka kerta.

Me ollaan menossa koko perheen voimin. Tämän päivän vetinen ja harmaa ilma sai jo vähän kaipaamaankin lämmintä joulutunnelmaa. Mene siis säkin. Ja jos satut paikalle samaan aikaan, niin nyppääthän hihasta.

Tapahtuman facebook-sivulle löydät tästä.

Aiemmista käynneistä Suvimarjalla voit lukea tästä ja tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥