30. marraskuuta 2016

Tervehdys sohvan nurkasta
Jopas marraskuu hujahtikin puikkoja heilutellessa. Meillä on sairasteltu nyt paljon, joten sohvan nurkkaan, viltin alle uppotumiselle on ollut hyvin aikaa. Jämälangat ovat vaihtuneet perussukkiin tasaista tahtia. Nämä kaikki lähtevät Canelipuulle Teurastamon joulumarkkinoille.Viimeisimpiin, noihin kokonaan ruskeisiin, opettelin uutena tuon tiimalasi-kantapään ja sehän vasta olikin hauska! Ja tekeminen helppoa!

Mua on vähän harmittanut, kun kaikki remonttiprojektit ovat hetkeksi pysähtyneet, mutta viime viikonloppuna kävin Suvimarjalla hakemassa vähän fiilistä (ja tarvikkeita), joten eiköhän silläkin saralla kohta taas tapahdu. Ties vaikka vieteltäis taas joulun aikaa remontoiden ;)

Kiva saada pitkästä aikaa joku juttu ulos täällä blogissakin. Ja kiva että oot lukemassa  Niin ja tietysti - Ihanaa just alkavaa joulukuuta sulle!

2 kommenttia:

  1. Oletpas ollut ahkera. Minä en saa sukkia neulottua, en sitten millään. Kantapää on kompastinkiveni. Kivoja sukkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Nämä menivät hyvään tarkoitukseen, niin tekeminen oli vielä tavallista paljon mukavampaa. Kantapää on osoittautunut hankalaksi monelle. Onneksi on niin paljon muutakin neulottavaa kuin sukat - siis jos neuloa haluaa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥