17. lokakuuta 2016

MaanantaifiiliksiäViime viikon maanantai meni edeltävän viikonlopun tohinoista toipuessa. Tänään oli huomattavasti kevyempi päivä, mutta olivatpa viikonloputkin aivan erilaiset. Tämän viikonlopun Lapsi ja Mies viettivät kahdestaan pelihommissa, ja mä sain nauttia harvinaisia kaupunkihetkiä siskon kanssa kahden. En muistakaan milloin viimeksi olemme syöneet sekä pitkän aamiaisen, että lounaan,  jutustellen kenenkään keskeyttämättä, tai istuneet kahvisalongissa teellä keskellä sunnuntaipäivää.

Vietin siskoni kanssa myös sitä edellisen viikonlopun. Se oli tahdiltaan hieman toisenlainen. Sunnuntaina 9.10. järjestetty Mansen blogikirppis kun piti meille myyjille sisällään paljon muutakin kuin itse kolmen tunnin kirppistapahtuman. Tapasimme nimittäin jo lauantaina ja vietimme oikein iloisen illan, josta ei puhetta ja naurua puuttunut. Ja tottapuhuen myös osan yöstä. Kyllä niiden blogien takana on ihania naisia! Nukkua ehdin välissä vain muutaman tunnin, enkä sitäkään oikein olisi malttanut. No, hyväksihän se oli, sillä itse tapahtuma veti kolmessa tunnissa noin 700 kävijää, joten naurettua ja juteltua tuli sielläkin niin, että posket aristi vielä alkuviikostakin.

Upea tapahtuma, taas kerran. Suuri kiitos kirppiksen puuhanaiselle Suville ja kaikille mukana olleille. Nähdäänhän keväälläkin?

Illan ja kotiinviemiset meille tarjosivat:Yhteistyössä:

2 kommenttia:

 1. Hirveä kirppiskierroshimo tulee näistä kuvista. Millon mennään?

  ps. oli kiva olla reissussa sun kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus pian mennään taas:)
   ps. sunkin kanssa oli kivaa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥