13. elokuuta 2016

Ei saa tulla!


Kuinka tässä taas kävi näin? Tiedät varmasti sen tunteen, kun jotain hommaa suunnitellessa, aikaa sen toteuttamiseen on vaikka kuinka paljon. Mielessäsi melkein rajattomasti. Siis siihen asti kun sitä ei sitten enää olekaan.

Me asuimme juuri kolmannen kesän talossa, jonka pihapiirin huoltomaalauksia olisi pitänyt aloittaa jo kauan ennen kuin me muutimme tänne. Ensimmäisenä kesänä emme ehtineet. Viime kesänä taas satoi niin paljon ettemme voineet. Nyt, no, en vain saanut aikaiseksi. Aioin kyllä kovasti, mutta oli sitten koko ajan jotain parempaa tekemistä. Tällä viikolla vedin pitkästä aikaa villasukat jalkaan ja joku säätyyppi sanoi, että kesä meni jo. Älä tule, syksy, ihan vielä, mulla olis vähän hommat kesken!

Onhan sullekin käynyt joskus näin? Onhan?

9 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulle! Mun piti tehdä meille kesähuone meidän kuistista, mut eihän se oo vielä valmis ja tuntuu et nyt se syksy kyllä alkoi...jatkan projektia syksyhuoneen nimellä ;)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niin tutulle! Mun piti tehdä meille kesähuone meidän kuistista, mut eihän se oo vielä valmis ja tuntuu et nyt se syksy kyllä alkoi...jatkan projektia syksyhuoneen nimellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta syksyhuoneestahan tulee aivan varmasti vähintään yhtä hieno kun kesähuoneesta olis tullut :)

   Poista
 3. Täälläkin kuljetaan villasukissa. Mua ei kyllä yhtään ahdista, että syksy tulee. Jotenkin kivaakin. Tänään poimin sateessa omenoita. Ilman huppua / sadetakkia. Se tuntui pelkästään kivalle. Paljon olisi tietty hommaa - ikkunoiden pesua, kuistin tekoa ja se ulkomaalaus. Mutta helpottaa tietää, että noilla Virtasen maaleilla saa hommia jatkaa vaikka talvella. Toimii kuulema pakkasellakin, mistä olin ihan ihmeissäni. Niin että sitä sit vaan teillekin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muakaan itse syksy ahdista, onneksi, mä kyllä pidän vuodenaikojen vaihteluista. Hämmentää vaan huomata että kesälle suunnitellut pihahommat jäi joko kesken tai kokonaan tekemättä.

   Pakkasella toimivat maalit kuulostaa kyllä tosi hyviltä! Tosin ne ei ratkaise sitä että Suomen talvissakin tulee enimmäkseen vettä :)

   Poista
 4. Vielä ehtii.. Venäjältä on kuulemma tulossa lämmin aalto. Sitä odotellessa voi tehdä listaa töistä niin pääsee ylpeänä yliviivaamaan niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tänne vaan kaikki lämpimät aallot, lista on jo valmiina :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥