26. kesäkuuta 2016

Juhannusterveiset

Blogi viettää hiljaisempaa eloa arjen askareiden alla. Sateettomat päivät ajoivat meidät vauhdikkaasti pihahommiin, sillä rästissä ovat edelliskesänkin työt. Meillä on siis vietetty juhannusta tanssikenkien sijasta kumisaappaissa, ja laulaneet ovat karaoken puolesta sirkkeli ja moottorisaha. On rakennettu aitaa, rapsuteltu maaleja, levitelty öljyjä, kaadettu puita ja kaivettu ja kasattu. Ja vaikka ihoa polttivat kilpaa aurinko ja nokkoset, öljy loppui kesken, maalit oli liian tiukassa ja aidasta meinasi tulla vino, niin edistys on ollut huima.

Kaiken tämä keskellä kestitsimme juhannusaattona ihanan ystäväperheemme, joten vaikka piha osin näyttääkin rakennustyömaalta, siellä on myös grillattu, pelattu, uitu ja naurettu. Musta näissä on nyt niin hyvä tasapaino, että viimeinen työrutistus ennen lomia alkaa ihan onnellisissa merkeissä.
5 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa teidän juhannus, samanlaista työleiriä on pidetty meilläkin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No työleirihän se! Enpä olis osannut paremmin ilmaista. Jatkuu näköjään sadepäivinä sisätiloissa :D

   Poista
 2. Tosta vanhalle saunalle vievästä kulusta tulee nyt niiiiiiin hyvän värinen. Mahtavaa!! :)

  Mistäs pienimies rannekkeensa kanssa maalia rapsuttaa? Tädin kulta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän entisöi Miehen ukin ammoisina aikoina tekemää arkkua. Ollut meillä parvekkeella. Joku on joskus maalannut sen jollain aivan väärällä maalilla, joka lohkeili isoina palasina, ja pienellä on ollut jo pitkään himo saada repiä sitä. Alta paljastui ainakin kolme kerrosta lisää! Katsotaan mitä siitä vielä saadaan. Hyvä täyspuinen arkku :)

   Poista
  2. Oho! Tää on mennyt multa jotenkin ihan ohi. Mahtavaa, että ootte saaneet ton ja upeeta, että se tulee kunnostettua.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥