30. maaliskuuta 2016

Mansen blogikirppis - Joko mennään?

Pääsiäisen pyhinä meillä kävi kova tohina. Tai oikeastaan mä tohisin - Mies ja Lapsi katselivat. Kolusin kaapit, kätköt, varastot ja vaatehuoneet. Kävin läpi astiat, kukkaruukut (niitähän ei meillä tarvita), vaatteet, kengät, asusteet, kodintekstiilit ja koriste-esineet. Sillä viikonloppuna on tapahtumassa jotain niiiiin kivaa! Tarkoitan tietysti Mansen blogikirppistä, joka järjestetään  nyt tulevana sunnuntaina.

Mietin ensin, että noinkohan pöytään löytyy riittävästi tavaraa, koska meillähän ei mielestäni ole kuin se tarpeellinen. No, taas kerran osoittautui kuinka tämä tarpeellisuus-käsite taitaa olla aika suhteellinen. Auton mitat kun tulivat sen verran vastaan että osa tavaroista jää ensi kertaan. Viikonloppuna kuitenkin pakkaan mukaan ihan kamalasti kaikkea ihanaa – Eli siis mun siskon, mutta myös jotain myytävää.

Toivottavasti kotiin tullaan edes vähän pienemmän kuorman kanssa. En tosin voi vannoa etteikö mitään tartu mukaan muiden pöydistä - Sneakpeekit myytävistä tuotteista löydät täältä.

Mä oon niin innoissani! Toivottavasti sunnuntaina nähdään!2 kommenttia:

 1. Jeee! Kohta mennään ♥

  ps. ihana keväinen valo sun kuvissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! En melkein malta oottaa!

   ps. kiitos keväälle valosta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥