15. tammikuuta 2016

Täällä tapahtuu kummia - #unelmatapetti

Tervehdys tähän vuoteen! Insta-seuraajat tietänevätkin jo, että me otimme uuden vuoden vastaan Aasiassa. Siitä siis tämä blogihiljaisuus, joka ei kuitenkaan suinkaan tarkoita sitä, että täällä suunnassa ei olisi tapahtunut mitään! Meitä nimittäin odotti kotiin palatessamme meille laatuaan ensimmäinen, mutta kovin iloinen yllätys.

Siskoni, Sateenkaaria ja serpenttiiniä-blogin Laura, osallistuu parhaillaan #unelmatapetti-kilpailuun jossa yhdeksän bloggaajaa pääsivät suunnittelemaan oman tapettinsa. Jo syksyllä kun hän haki mukaan, tarjosimme toteutukseen seiniämme, sillä niitähän riittää.

Siitä alkoikin melkoinen matka seurattavaksi! Nostan hattua siskoni luovuudelle ja rohkeudelle, on ollut ilo seurata sivusta kuinka ajatus toteutuu käytäntöön.

Toteutukseen saimme hieman lisäjännitystä, sillä aikataulujen takia tapetointihommat hoidettiin juuri silloin kun emme reissun takia itse olleet paikalla. Harmi, sillä olisin mieluusti ollut. Meno oli meinaan yltynyt osin hieman hysteeriseksi. Siihen ja siskoni kilpailutekstiin pääset tästä. Itse suunnittelusta voit lukea lisää tästä ja tästä.

Olohuoneemme on kokemassa lähiaikoina muutakin muutosta, joten enemmän kuvia tulossa myöhemmin, mutta tässä kurkistus uuteen tapettiin ja miltä meillä kotiutuessa näytti.

Monin puolin onnellista alkanutta vuotta just Sulle!Tässä vielä lähtötilanne.P.S: Äänestämään pääset tästä.

6 kommenttia:

 1. On se hieno, kertakaikkiaan :-)

  VastaaPoista
 2. Nyt, kun laitoit tuon "ennen kuvan", niin huomaa vielä selkeämmin sen, että tuossa uudessa on se kiva puoli, ettei kontrasti ole niin vahva. Pehmentää fiilistä.

  Ja tosta tekovaiheesta vielä: trust me - et varmaan olisi halunnut nähdä Jannea se pupupyyhe päässä :D Mut kiva, että yllätys oli teille iloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on totta. Vanhan tapetin voimakkuuden tajusi oikeasti vasta nyt. Se vaan oli aina ollut niin :)

   Ja siitä pupupyyhehyppelystä.. Ehkä tosiaan vaan jätetään se näin :D

   Poista
 3. Go Laura! Aivan mahtava muutos, ja sopii niin hyvin tilaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tästä edelleen ihan fiiliksissä <3
   Onneksi on tuollaisia taitureita kuin te! Upea kun on se sinunkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥