25. marraskuuta 2015

Piristystä pimeään

Mulla on uusi lempihuonekalu. Forssan kirppiskierrokselta kotiutui ruokapöydän ääreen ihana iloisen keltainen pinnatuoli. Tätä ei käsitellä, eikä korjauksille ole tarvetta. Lapsi otti sen ilolla omakseen, ja hyvä niin, sillä hänen paikkansa on pöydässä minua vastapäätä, joten saan ihailla tätä.

Muuten kaikki projektit venyy ja paukkuu. Kotona on meneillään monta ihanaa uudistusta, joten en oikein osaa päättää mihin aikani keskittäisin. Varmasti tuttu tunne monelle.

10 kommenttia:

 1. Kaunis tuoli ja niin ihanan pirteä väri :) Kuulostaa niin tutulta - monta projektia menossa, kun ei millään malta keskittyä vain yhteen. Ja koko ajan keksii kaikkea kivaa uutta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä nää puuhat on sellainen jatkumo - ei vaan ehdi edellistä toteuttaa kun on jo seuraava muutos mielessä :D

   Poista
 2. Meiltä löytyy just saman värinen. Oli pakko tuputtaa se kaverille lainaksi, kun ei meidän tämänhetkiseen kodin olotilaan sovi.

  Toi värisävy on kyllä täydellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, se on ihana! Meillä on aiemmin ollut aika väritön sisustus. Nyt sinne on pikkuhiljaa alkanut hiipiä jotain pientä, joten nähtäväksi jää minkälaiset sävyt tulevat jäädäkseen.

   Onni on kalusteiden lainakodit <3

   Poista
 3. Toi oli kyllä superlöytö!! :)

  Arvaa mikä hyvä puoli on siinä, ettei tiedä mihin keskittyisi: voi tehdä fiiliksen mukaan mitä minäkin päivänä huvittaa ja sit joku päivä on paljon valmiina:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin. Pitäis harjoitella nauttimaan siitä että on monta kivaa puuhaa :D

   Poista
 4. Ihanan pirtsakka tuoli. Mulla odottaa pinnatuoli myös keltaista maalia. Maalipurkki on maannut kaapissa jo pari kuukautta. Jospa tämä inspiroisi maalaushommiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sehän olisi mahtavaa! Jostain syystä tuo tuoli tekee mut tosi iloiseksi :) Toivottavasti säkin saat omasi pian!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥