7. marraskuuta 2015

Lepopäivä

Edellisiltana vietettiin tyttöjen iltaa hyvän ystävän kanssa ja ajattelin, että tämän päivän tuhlaan hyvällä omallatunnolla. Monen viikon tekemisen tulvassa kun oli yksi tyhjä päivä kalenterissa. Jostain iski kuitenkin kumma tarmonpuuska, joten pihatöihin! Kuusiaita ja pensaat tuli leikattua, piha haravoitua ja kasvimaat hoidettua talvivalmiiksi.

Nyt laitan saunan lämpenemään ja istahdan hetkeksi. Lepopäivä se oli tällainenkin.

Ihanaa viikonlopun jatkoa!


6 kommenttia:

 1. Hei ihana ku oot tuonut havut sisälle. Tekee itsekin mieli mennä leikkelemään vähän. Ottaa vaikka kaupunkiin matkaan :)

  Mekin oltiin tänään samoissa puuhissa. Tuli ränninpuhdistajat testattua ja Janne haravoi, kun noi tammet heitti lehtensä nyt vasta.

  Rentoa iltaa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rentoa iltaa sinnekin <3

   Mä kannoin havuja portaissa, Lapsi näki ja huusi "Jee, joulukuusi!". Vein osan takaisin :)

   Poista
  2. : D : D : D

   No joo - voihan ne tosiaan olla melko jouluisia, jos tarkemmin ajattelee. Musta ne on ainoastaan talvisia. Itse laittaisin niitä purkkiin siksi, ettei tarvitsisi heittää pois ja samaan aikaan ostaa kukkakaupasta oksia kotiin. Se tuntuisi jotenkin järjenvastaiselle.

   Poista
  3. Samasta syystä mäkin niitä kannoin. Ja olihan mulla oltava jotain tuikitärkeää tekemistä sillä aikaa kun Mies hoiti sitä leikkuuhommaa :)

   Poista
 2. Pihahommat on mukavia - meillä on sama agenda eilen :) Ihania nuo havut, pitääkin käydä hakemassa pihalta. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on rentouttavia hommia. Havut sopii musta oikein hyvin sisällekin, ja tuli siinä samalla hyödynnettyä osa leikkuujätteestä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥