25. lokakuuta 2015

Syksyn värit

Syvältä.-blogin Sanna haastoi mut mukaan lokakuun Lumohaasteeseen Syksyn värit. Pysähdyin miettimään että jos oma syksy pitäsi värittää, mitkä olis mun syksyn värit. Ne voisi helposti mieltää luonnollisiksi, voimakkaiksi ruskan väreiksi, sillä liikun luonnossa mielelläni. Mutta toisaalta olen huomannut, että mitä pimeämmiksi päivät käyvät, sitä kirkkaammiksi muuttuvat käsitöissä ja sisustuksessa käyttämäni värit. Jotenkin pimeämpään vuodenaikaan kaipaa ympärilleen enemmän värejä. Mutta älkää suinkaan ymmärtäkö väärin, pukeudun kumminkin ympäri vuoden pääasiassa mustaan :)Tätä haastetta oli hauska miettiä. Lopuksi tuli tunne, että jos mun syksyllä olisi vain yksi väri, se olisi todennäköisesti kynttilän liekki. Niitä tulee poltettua syksyisin jopa enemmän kuin pimeimmän keskitalven aikaan. Ja väri on kaunis ja elävä.


Koska tiedän että hänellä on erityisen paljon kauniita syyskuvia, haastan mukaan siskoni, Sateenkaaria ja serpenttiiniä-blogin Lauran. (ohjeet alla)


Lokakuun #lumohaaste: Syksyn värit

Lokakuussa Lumoblogeissa starttaa kuukausittain teemaltaan vaihtuva, blogeissa toistuva #lumohaaste. Lumohaaste ei ole sarja samoja kysymyksiä eri bloggaajille tai yhdessä sovittu postausrunko, vaan kiinnostava ja ajankohtainen teema, joka haastaa kirjoittajat ajattelemaan laatikon ulkopuolelta. Lokakuun teemana tai saatesanoina ovat "Syksyn värit". 

Mutta mitä ovat syksyn värit tai missä me niitä näemme? Ruskaan verhoutuneella kotipihalla, pehmeimmässä luottoneuleessa, kampaajalla? Seuraa #Lumohaaste-sivua ja tiedät!


Entä missä te, bloggaavat seuraajamme, näette syksyn väriloistoa? Linkkaa teemaan sopiva postauksesi Lumojen Facebookissa lokakuun loppuun mennessä. Julkaisemme parhaan postauksen Lumoblogien etusivulla sekä some-kanavissamme marraskuussa!

3 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta <3 Mä vastailen tähän vielä tällä viikolla.

  "Älkää suinkaan ymmärtäkö väärin, pukeudun kumminkin ympäri vuoden pääasiassa mustaan"
  :D reps. Tunsin suurta sielujen sympatiaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D En kestä. Mä täällä repeilen tuolle lauseelle niin, että jäi sanomatta: Upean väriset langat oot löytänyt. Ja noinhan sen pitäisi olla - pimeinä päivinä neuloa väriä.

   Poista
  2. Hahaa. Se vaan on asia mitä ei mikään vuodenaika muuta :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥