31. elokuuta 2015

Käynnistys

Moi!

Kiva kun löysit tänne. Tätä blogia kirjoitan minä, A. Mä olen kärsimätön ja innostun helposti. Aivan erityisesti kirpputoreista, asioiden uudistamisesta ja käsitöistä. Teen siis mielelläni. Järjen ääntä ja järeämpiä koneita meillä käyttää Mies.Talo on keltainen. Se sijaitsee pienessä kunnassa, rinteessä, meidän oman metsän reunassa. Kokonaisuutta asuttavat myös pieni koululainen sekä beagleherra Sulo.

Meillä on aina jotain kesken.
Remontti. Sisustus. Muutos. Parannus. Tuunaus. Kasvatus. Käsityöt. Pihatyöt.
Hommat etenevät vaiheittain, sillä ideoita tulee kaiken aikaa, eikä valmista ole koskaan kovin kauaa. 

Etsin usein puuhasteluuni vinkkejä ja kokemuksia toisten blogeista. Ajatuksenani on nyt tarjota jotain takaisin. Alla parit fiiliskuvat siitä mikä tekee mut onnelliseksi.

Tervetuloa seuraamaan minkälaisia vaiheita tästä vielä syntyy!

A // Vaiheissa









3 kommenttia:

 1. Jee sisko! Tervetuloa blogimaailmaan. Pientä koukutusta odotettavissa ;)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa minunkin puolestani! Lauran blogista tulin tänne kurkkaamaan. Esittelysi kuulostaa niin tutulta, tosin meillä sillä erotuksella, että asiat tuppaavaat jäädä siihen vaiheeseen, oli sitten kyse sisustamisesta, puutarhasta tai neulomisesta. Niin, ja meillä ei ole koiraa ja pojatkin jo mopoilevia teinejä. Mutta muutoin kiinnostuksen kohteet samanmoiset eli saatan kurkkia jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva kun tulit. Osa asioista meilläkin viipyy vaiheissa ihan hyvän tovin. Odottelevat jotain, ideoita tai parempia aikoja. Joskus sillä välin saakin sitten aikaiseksi jotain aivan muuta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥