28. elokuuta 2017

Tavallisia toiveita ja ensitunnelmia

Minkälainen todo-lista sulla on sun elämälle? Mulla on aina ollut aika tavallisia toiveita, niinkuin esimerkiksi, että meillä olis hyvä olla ja saatais olla terveitä. Oon ollu tosi onnekas, sillä vaikka mun elämä ei oo mitään yhteiskunnan normien oppikirjakamaa, pääosin ne toiveet on toteutuneet. Käytännönasioitakin listalla on muutama, kuten vaikka oppia se ruuanlaitto ja saada viherkasvit pysymään hengissä. Niissä on vielä vähän tekemistä, mutta hyvään suuntaan mennään sielläkin. Mitään sellaisia konkreettisia "pakko kokea"-asioita en muista äitiyden lisäksi juuri toivoneeni.

Voihan kerrossänky!


Tänä kesänä mun eteen on heitetty monta sellaista arkista kokemusta, joita en oo osannut odottaa, mutta jotka just nyt on nyt niitä, jotka kantaa meidän arkea. Annan esimerkin - En oo ikinä haaveillut nukkuvani kolmevitosena kerrossängyssä lapseni kanssa, niinkuin pysyvästi, mutta tilan takia meillä on nyt niin, ja just nyt se on ihan parasta mitä toi pikkujätkä tietää. Kaiken tän muutoksen keskellä se on joka ilta meidän uudesta sängystä ihan riemuissaan. Totesipa kerran, että on se hyvä kun muutettiin, niin päästiin samaan huoneeseen. Tarkoitan tällä ihmetellä sitä, että kyllä ne on outoja, pieniä asioita, jotka näitä tilanteita kantaa. Eikä niitä mitenkään osaa ennalta määrittää.

Current status


Yh-äiti ja kunnan vuokra-asunto. Meillä on nyt siis väliaikainen koti, pieni kaksio. Tilaa on vähän, mutta just nyt mä pidän kovasti siitä, että saan olla paljon ihan fyysisesti lasta lähellä ja saatavissa. Kukaan kun ei varmasti epäile, etteikö vanhempien ero olis erityisherkälle 10-vuotiaalle ihan helvetillinen paikka. Arki on kuitenkin lähtenyt käyntiin olosuhteisiin nähden tosi hyvin, me ollaan molemmat kasassa ja pääosin hyvällä mielellä. Toisenlaisia aikojakin on varmasti sen suhteen odotettavissa.

Remonttijuttuja ei blogiin varmasti oo lähiaikoina tulossa. Sisustuksen kanssakin voi olla vähän niin ja näin, mä meinaan otin vanhasta kodista just ne huonekalut jotka ehdottomasti halusin säilyttää ja yritin vaan saada ne mahtumaan tänne asuntoon. Ja hei, minkään yli ei tarvitse kiipeillä päästäkseen liikkumaan! Saavutus sekin :)

Se mitä tänne nyt sitten alkaa tulla, on mulle itsellekin vielä ihan täysi mysteeri. Jos sulla on ideoita, toiveita, jotain mikä on kiinnostanut tai jotain mistä haluaisit kuulla, niin kerrothan. Tällä kertaa tulin vaan kertomaan, että täällä ollaan 

2 kommenttia:

 1. Ihanalta kuullostaa nukkuma-järjestyksenne...:)
  Olisi mukavaa lukea ihan vaan teidän elämästä ja pienestä kodistanne....aina ei tarvitse sitää tilaa olla hirveästi, että viihtyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten totta - onnea ei onneksi mitata asuinneliöissä :)

   Kerrossänky on ollut vekkuli ratkaisu. Jollain oudolla tapaa se lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta, ja se on kyllä meille nyt tarpeen.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥