4. toukokuuta 2017

Vuoden ero

avioero, ero
Vuosi sitten, onnesta ymmyrkäisenä, kirjoitin elämän tuomista odottamattomista iloista. Tämän vuoden alussa väläytin jo vähän talven tunnepuolta, mutta vähänpä silloinkaan tiesin, mitä mun varalle oli ihan pian tulossa. Vähänpä tiedän tulevaisuudesta vieläkään, mutta menossa on heittämällä elämäni rankin kevät. Me ollaan erottu.

Vaikka päätös on järkevä ja harkittu, suru on silti suunnaton. 

Surun lisäksi voimakkaana tunteena on pettymys. Kuinka meille kävi näin? Missä vaiheessa mentiin niin huomaamatta sen pisteen yli, jonka jälkeen ei ollut enää tietä takaisin? On varmasti sanomattakin selvää, ettemme menneet naimisiin aikomuksenamme joskus erota. Ironisesti ero tulee kuitenkin astumaan voimaan hyvin lähellä vain 6. hääpäiväämme.

Tänään allekirjoitimme asuntomme myyntitoimeksiannon. Monen viikon vetkuttelun jälkeen päätös tehtiin järjellä. Tuntuu raadolliselta tehdä asioita, joita ei oikeastaan tiedä haluaako.

15 viikkoa olen itkenyt lähes joka päivä. Milloin mistäkin tunteesta, enkä kertaakaan koko päivää, mutta lähes joka päivä. Tuleva ei pelota, mutta mua pelottaa luopua mun parhaasta ystävästä. Samaan aikaan mä kuitenkin tiedän, että mun täytyy päästää irti. Tän täytyy nyt mennä näin. Jossain tulevaisuudessa tämä on hyväksi meille kaikille. Sinne vaan on vielä niin kovin pitkä matka.

24 kommenttia:

 1. Voimia! Olet ajatuksissani. Tiedän tosta hommasta jotain ja niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, niin tunnelinpää ja valo on siellä jossain...tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet käynyt mun mielessä useasti tän kevään aikana, kun olen miettinyt minkälaisista tilanteista muutkin ovat selvinneet. Valoa kohti siis :) Kiitos tsempeistä!

   Poista
 2. <3 Tämä on ollut tuttavapiirissä yksi erojen kevät. Ikävää, että tekin saitte siitä osanne. Jaksahan, ihana. <3

  VastaaPoista
 3. Sinun elämäsi on taival, eikä kukaan koskaan luvannut sen olevan helppoa, mutta olet mielessä ja nyt vielä vähän enemmän ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kukka ♥ Tästä sitten aikanaan taas hieman vahvempana eteenpäin.

   Poista
 4. Voi ei, olipa ikävää lukea tämä. Hirveästi jaksamista! <3

  VastaaPoista
 5. Kovasti voimia, jotain parempaa on tulossa, varmasti.

  VastaaPoista
 6. Mun rakas sisko <3 Mä oon niin pahoillani, että teille kävi näin. Molemmat ootte hyviä tyyppejä. Toivon, että pysytte tolla hyvällä linjalla ja hyvissä väleissä. Ja tuutte onnellisiksi.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kivasta viikonlopusta, oli mukava tutustua myös sinuun. :)
  Ja isosti tsemppiä vielä tätäkin kautta.


  - Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina ♥

   Oli ihan mahtavaa tutustua! Toivottavasti tavataan vielä. Hyvää kevättä sulle :)

   Poista
 8. Itsekin eron kokeneena hiljaiseksi vetää. Tosin häitäkään ei ollut, vain tyhjiä lupauksia niistäkin. Voimia, voimia ja voimia. Niitä tarvitsee jokainen eronnut. Jokainen suree omalla tavallaan, toinen suhteen aikana, toinen sen jälkeen, joku vuosien päästä. Se työ on tehtävä, itsensä kanssa.

  Vain aika helpottaa, elämän tärkeimmistä asioista nauttiminen. On etsittävä uusi suunta, annettava päivien seurata toisiaan ja etsiä sitä ihan omaa suuntaa. Siellä jossain se odottaa, uusi ja onnellinen elämä.

  Suuri halaus <3

  -Pappadiippa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tää oli jotenkin tosi voimaannuttava kommentti. Palaan näihin ajatuksiin varmasti vielä monesti niinä kaikkein huonoimpina päivinä. Just niinä hetkinä, kun usko meinaa loppua, muistutukseksi siitä, että siellä se jokin tulevaisuudessa jossain on. Kiitos ♥

   Poista
 9. Voimia lähetän minäkin. Uutta unelmien taloa ja puutarhaa etsimään sitten kun on sen aika

  VastaaPoista
 10. Voimia ja halauksia täältä sinulle lähetän ❤️❤️❤️

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥