31. heinäkuuta 2016

Emmalle kaveri
Meille saapui keväällä sijoitukseen siskoni luota muhkea vanha nojatuoli. Se oli heidän vanhan navettansa ylisiltä pelastettu repaleinen runko, joka verhoiltiin uudelleen ja sitten tilanpuutteen vuoksi muutti meille odottelemaan uutta paikkaa. Eräs vieras kertoi että tällaista pulleaa nojatuolia kutsutaan Emmaksi, mutta historiaa emme siitä tiedä.

Se sopii oikein hyvin yläkerran takan eteen fiilistelypaikaksi. Siinä se kutsuu istumaan, kun arjessa kiirehditään keittiön ja ruokailutilan välillä. Se on myös ensimmäinen näky kun noustaan alakerrasta. Alusta asti ajattelin sen kaveriksi vanhaa senkkiä. Jotain ovellista jonka uumeniin voisi piilottaa kaikkea ympäriinsä lojuvaa. Etsiskelin vähän varovaisesti, ajattelin, että kyllä se tulee eteen jos on tullakseen.

Viime viikonloppuna olin ihan muina naisina ystävän kanssa kirppiskierroksella. Ostoslistallamme oli jotain aivan muuta kuin kaappeja, kun siinä se sitten yhtäkkiä oli. Viereisen kaupungin osto- ja myyntiliikkeessä se minua odotti. Mietin pakon edessä yhden päivän (koska liike on suljettu sunnuntaisin) ja maanantaina lähes odottelin ovella aukeamisaikaan.

Ja onhan se nyt ihan täydellinen! Saattaa myös olla että siskon kanssa vaihdetaan joskus jokunen sana tuosta tuolista luopumisesta.

EDIT. Verhoilu Viljasta tiedettiin Instagramin puolella kertoa, että tuoli ei suinkaan olekaan Emma, vaan Aulanko-tuoli. Ja johan tuli google-hausta tutun näköisiä tuoleja. Suurkiitokset tästä tiedosta!

6 kommenttia:

 1. Ihan mahtava kaappi! Törmäsin myös antiikkiliikkeessä saman henkiseen, mutta pienempään kaappiin. Nyt se on koko ajan mun mielessä..en tiennyt sellaista tarvitsevanikaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on just parasta, kun huomaa tarvitsevansa jotain vasta kun löytää sen! :D

   Tää on kuin tehty tuohon meidän ikkunan alle. Keskimmäinen ovi kätkee taakseen 6 laatikkoa. Ihan mahtavaa, mä pääsen piilottamaan kaikkea pikkutavaraa :)

   Poista
 2. Kaunis kaappi. Sopii hyvin nojatuolin pariksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on kyllä tosi mieluinen löytö. Vähän jo valmiiksi jännittää miten käy kun sisko päättää haluta tuolinsa takaisin :)

   Poista
 3. Kivasti sopivat yhteen tuo muhkea nojatuoli ja kaunis kaappi! Peikonlehti kruunaa kokonaisuuden, se on ehdottomasti suosikkini viherkasveista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Peikonlehti on munkin suosikki. Siinä vaan on sitä jotain. Mä yritän kovasti olla tappamatta tätä yksilöä - mulla ikävä kyllä on siihen vähän taipumusta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥