15. toukokuuta 2016

Rakkaudella tehtyTiedätkö sen tunteen kun saavut uuten paikkaan ja se tuntuukin välittömästi kotoisalta? Se on
sellainen vähän hämmentävä, todella rentouttava, onnellinen tunne.

Suvimarja on sellainen paikka. Kävimme bloggaajaporukalla viime viikon lauantaina Suvimarjan muoti- ja sisutuspäivässä ihastelemassa kauppaa, Keinuhongan tilaa ja tulevaa kesää. Mulle käynti ei ollut ihan ensimmäinen, sillä kokoonnuimme siellä myös marraskuussa, mutta tunne oli samanlainen. Vaikka päivä oli täynnä ohjelmaa, naurua ja puheensorinaa, olo oli rauhallinen. 

Saimme ihanan brunssin, kaupalla oli tuote-esittelijöitä ja käytiin siinä vasikoitakin moikkaamassa. Suurimman vaikutuksen muhun tekin kuitenkin tilan emäntä Suvi. Kun kotipihalla pyörii lasten lisäksi monisatapäinen nautakarja, sisustuspuoti, lähi- ja luomuruokatuotteiden kauppa, Antiikkivintti sekä majoituspalvelua, voitte kuvitella kuinka täytyy rakastaa työtään. Suvi on inspiroiva tyyppi, ja hommassa just niin sydämellään mukana kuin vaan olla voi. Sitähän se Suvimarjan tunnelma onkin, kyllähän sen tuntee kun rakkaudella tehdään.

Joten otahan vaikka kesälomalla suunnaksi Padasjoen Auttoinen. Puoti on auki koko kesän, elokuussa järjestetään Sonnirock ja syyskuussa Sadonkorjuumarkkinat. Keinuhongan tilan ja Suvimarjan facebookeissa pysyt varmasti ajantasalla tapahtumista.

Ai niin. Kun tutustuessasi ihastut maisemiin, niin jää kerralla vaikka pidemmäksikin aikaa. Suvi remppailee parhaillaan lähistöltä ostamastaan rintamamiestalosta lisää majoitustilaa.


Kiitos seurasta mahtavat naiset:

6 kommenttia:

 1. Kiitos sisko ihanasta retkestä ♥ Paikan lisäksi matkaseura oli parasta mahdollista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi. Kivat matkat on aina puolet reissusta :)

   Poista
 2. Oli kiva nähdä :))) Ihana tämä sinun juttusi... ja totta joka sana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli oikein kiva nähdä :) Ja kiitos, Suvimarjalla vaan on niin ihana tunnelma.

   Poista
 3. Kiitos päivästä, olipa taas ihana reissu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi. Kiva päivä ja mahtavaa matkaseuraa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥