17. marraskuuta 2015

Tee hyvää käsitöilläSateenkaaria ja serpentiiniä-blogin Laura laittoi mulle haasteen. Hän on mukana hankkimassa käsitöitä Teurastamon joulumyyjäisiin Canelipuu ry:n myyntipöytään. Ja koska, niin kuin Canelipuun väki ja Laurakin, mä uskon toisten ihmisten auttamiseen, lähden mukaan tähän keräykseen.

Multa valmistuivat parin illan telkkariohjelmien ääressä myyntipöytään nämä ihan perussukat. Seuraavat ovat puikoilla. Lisäksi tiskiliinalangat odottavat josko ehtisin vähän niitäkin. Myyjäisiin ehtivät tuotteet jotka toimitetaan Lauralle Helsinkiin 16.12. mennessä.


Nyt mä haastan mukaan kaikki teidät käsityötaitoiset. Käytännöllisiä ja kohtuuhintaisia tuotteita tarvitaan. Ihan jokainen tuote on tervetullut ja tärkeä. Joten jos säkin haluat lajoittaa myyntiin käsitöitä, ilmoittaudu mukaan Lauran sivuilla tästä!

Canelipuu ry toimii Intiassa, Länsi-Bengalin osavaltiossa Sundarbansin alueella, pienessä maalaiskylässä nimeltään Ateswartala. Yhdistyksellä on siellä koulu, joka on toiminut vuodesta 2010 saakka. Oppilaita koulussa on vuoden 2015 alusta lähtien 218 ja koulu tarvitsee lisärakennuksen opetuksen turvaamiseksi. Lahjoitukseina kerätty rakennussumma on saatu täyteen ja rakennustyöt ovat käynnistyneet. Yhdistys kerää rahalahoitusten lisäksi tuloja opetukseen, kouluruokailuun ja rakennusten ylläpitoon. Lisää Canelipuusta voit lukea täältä

2 kommenttia:

  1. Jeeee ♥ Ihanaa, että oot mukana! Mahtava juttu!

    Mä toivon, että myyjäiset on menestys ja me saadaan kerättyä superpotti hyvään tarkoitukseen.

    VastaaPoista
  2. Tällaiseen lähden mielelläni!
    Toivottavasti saatte reilusti tuotteita myyntiin <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥