Sivut

14. marraskuuta 2015

Suosittelu sydämestä: Suvimarja

Päiväretki vei tänään Auttoisille. Sain ilon ja kunnian päästä mukaan bloggareiden pikkujouluihin Suvimarja lifestyle- ja sisustuspuotiin ja saada samalla kurkistaa putiikin jouluun hieman ennakkoon.

Aamulla lähtiessäni en tiennyt mitä odottaa, ja hyvä niin, sillä en olisi kuitenkaan osannut odottaa mitään niin ihanaa. Lämmin vastaanotto, ihana emäntä, leppoisa tunnelma ja kaikin puolin ihastuttava miljöö. Ja sanoinko jo että ihana!
Suvimarja sijaitsee Keinuhongan tilalla Auttoisilla. Keinuhongan tilan päätuote on naudanliha, jota varten pihatoissa kasvaa n.500 suloista mullikkaa. Puoti myy kodin sisustustuotteita ja vaatteita (myös netissä) ja yläkerran Navettamarket oman ja lähitilojen ruokatuotteita. Lisäksi pihapiirissä pääsee Antiikkivintille löytämään aarteita. Rannan Villa Mökki on vuokrauskäytössä saunaa, paljua ja majoitusta varten.
Tämän vuoden joulukausi aukeaa lauantaina 21.11. klo 10-15 pidettävillä Joulumarkkinoilla. Päivään mahtuu vaikka mitä ihanaa ohjelmaa ja sopii aivan varmasti ihan koko perheelle.

Joten nyt tulee suoraan sydämestä: Menkää!
Kyllä kuulkaa tuntuu kuin olisi pidemmälläkin lomalla ollut.

Suurkiitos Call It Home-blogin Katille kutsusta!
Iso kiitos Suville emännöinnistä ja mahtavasta kestityksestä! Sanoinko jo että ihana tila teillä?

Kiitos seurasta mahtavat naiset:10 kommenttia:

 1. Kiitos seurastasi. Ihana päivä meillä tosiaan oli ja nautin siitä kun pääsin ainakin itse pieneen joulutunnelmaan, jota olen vähän jo kaivannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva tavata. Ihanan rentoutunut olo jäi. Ja vähän joulutunnelmaa <3

   Poista
 2. Hei oli ilo tavata,vaikkei paljon ehditty siinä jutella. Kiitos seurasta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta päivästä ja koko viikonlopun seurasta <3 Tuonne mennään joskus retkelle miesten ja pikkumiehen kanssa? Janne ainakin jo haaveilee sonniburgereista:)

  ps. sinulle on haaste

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mullekin jäi ne sonniburgerit mieleen :) Täytyy ehdottomasti retkeillä uudemman kerran. Ja kiitos haasteesta, lähden ehdottomasti mukaan!

   Poista
 4. Kivaa oli! Kaunis paikka ja lämmin tunnelma niin emännän kuin teidän muiden vieraiden ansiosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Ihana paikka, ihana seura ja ihana emäntä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥