22. lokakuuta 2015

Keski-iän ensimerkit

Kirppisten kiertäminen on mun ihan lempipuuhaa. Ostan harkiten, mutta siinä kiertelyssä, katselussa, ihmettelyssä ja ihailussa on jotain rentouttavaa. 

Mä olen ollut korkeamman keittiöjakkaran tarpeessa muutosta asti, mutten ole aktiivisesti etsinyt sitä. Ja niin kuin usein käy, se jokin täydellisen sopiva esine osuu kohdalle juuri silloin kun sitä ei etsi. Niin kävi nytkin, kun päiväretkeltä Forssaan tarttui mukaan tällainen. Taitaa olla hienoin keittiöjakkara mitä oon koskaan nähnyt.
Matkalaukulle ei ollut varsinaista tilausta. Siinä kuitenkin oli sitä jotain, ja sopuisa neljän ja puolen euron hinta, niin se sai tulla olohuoneeseen säilyttämään torkkupeittoja.

Meni sitten jonkin aikaa kun anopin kanssa kahvipöydässä istuttiin ja ihailtiin keittiöjakkaraa. Kerroin löytöretkestä, katseltiin ja käänneltiin. Hän muisteli lapsuuttaan, saattaisi olla malli jopa niiltä ajoilta. Siihen sitten rauhallisesti todettiin että kyllä taitaa olla keski-ikä tulossa kun innostuksen aihe on neljän euron keittiöjakkara. Olen 33-vuotias, enkä niin siitä keski-iästä tiedä, mutta tällaisista löydöistä voin innostua useamminkin.

Vai mitäs sä pidät?

12 kommenttia:

 1. Mää oon 28-vuotias ja oisin iteki innossaan tollasesta keittiöjakkarasta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Ja eikö se menekin niin että perusarjessa ilon aiheet on yleensä just niitä tavallisia asioita :)

   Poista
 2. Hyvät löydöt. Itsekkin olen katsellut matkalaukkuja mutta sopivaa ei vielä ole tullut kohtuullisella hinnalla vastaan. Ihannat jalat jakkarassa, mielestäni tuon ajan vastaavissa samanlaisissa on ollut muoviset askelmat, puiset tietysti kivemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Just noihin jalkoihin mäkin tykästyin. En ole nähnyt aikaisemmin tuollaista missä on kahdet "putket" vierekkäin. Ja puiset askelmat oli tietysti toinen, kun niitä voi tarvitaessa käsitellä :) Muovisilla olis voinut jäädä ostamattakin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja kyllä on nyt näppärää koluta korkeitakin kaappeja. Jännittää vähän että mitä kaikkea niistä löytyy kun en ole päässyt puoleentoista vuoteen kunnolla katsomaan.

   Poista
 4. Hienot löydöt ja kiva blogi sinulla. Minun sisustukseen ei tuollainen jakkara taitaisi sopia, mutta kaunis se on. Ajattelitko maalata rappuset, vai pitäydytkö ruskeassa? Ja juuri tuollainen matkalaukku minulla on lyhyitä työmatkoja varten. Minun laukku on tosin harmaa ja täten myös hieman tylsempi kuin sinun laukkusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Voi harmaa laukku on varmasti tyylikäs! Tämä punainen valkoitui meille juurikin värinsä takia, tuomaan piristystä. Sain kyllä sitten kuulla että mieheni nyt jo edesmennyt mummo reissasi juuri samanlaisen laukun kanssa usemman vuosikymmenen. Liekö siksi meille kotoisan tuntuinen :)

   Ostaessa aioin maalata jakkaran askelmat, sitten kun pesin sen ja toin tuohon keittiön nurkkaan, niin en ollutkaan enää aivan varma. Joten se saa nyt olla katseltavana, ja vastoin yleistä toimitatapaani, mietin vielä hieman ennen kun toimin :)

   Poista
 5. Hei sä jätit mainitsematta ne hehkutuskuvaviestit, mitkä lähetit mulle, kun olit saanut sen pestyä;) Selviä keski-iän merkkejä;)

  Mutta siis sehän on hieno. Noin kauniita jalkoja en oo ennen yhdessäkään keittiöjakkarassa tavannut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, miten mä ne unohdin. Täytyy olla keski-ikäistä lähetellä toisille kuvia keittiöjakkarasta! Onneksi ehdin kirppiksellä istua sen päälle ennen kun joku toinen vei sitä alta :)

   Poista
 6. Oi, miten sirot jalat on keittiöjakkarassa - kyllä sitä kelpaa katsella ja hehkuttaa oikein mielin määrin :) Tykkään kyllä tuosta matkalaukustakin, etenkin sen väristä. Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin :) Ja vaikka tunne tasaantuukin ajan kanssa, on aina mukavaa hetkeksi innostua niistä ihan arkisimmistakin asioista. Kivaa viikonloppua sullekin!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥